IGRAONICA – ROĐENDAONICA

Dečija igraonica Playroom

Moderno opremljene igraonice koje se nalaze u Novom Sadu i nude veliki izbor sadržaja za igru i zabavu dece od najmlađeg uzrasta do 12 godina. Prelepi prostor naših igraonica je prilagođen za proslavu dečijih rođendana i svim mališanima omogućava proslavu iz snova. Zamišljena kao jedna velika soba za zabavu, igraonica Playroom prostire se na 200m2 i raspolaže sa raznolikom opremom za igru i zabavu kako beba, do 3 godine, tako i dece starijeg uzrasta. Na prvom mestu nam je bezbednost dece, tako da je prostor u kome deca borave pod stalnim nadzorom našeg stručnog osoblja. Dečija igraonica Playroom opremljena je svim sadržajima neophodnim za kvalitetnu igru i zabavu mališana svih uzrasta: 3D lavirint, penjalice po zidu, podmornica za privlačenje, kućica od drveta, kuhinja i pijaca. Svim ljubiteljima igrica na raspolaganju je X-box na kome mogu da uživaju u najpopularnijim igricama. Omiljeni deo naše igraonice, svakako je mini diskoteka u kojoj svi mališani imaju priliku da igraju i pevaju kao male i velike zvezde. Takođe, na raspolaganju im je i mini pozornica na kojoj mogu da pokažu i druge svoje talente, kao što su gluma ili recitovanje. Sa željom da kod dece razvijamo kreativnost i maštu, redovno organizujemo brojne kreativne radionice.

Igraonica Playroom mislila je i na sve roditelje kojima je namenjen lepo uređen caffe, u kome mogu da se opuste, dok sačekaju mališane da završe sa igrom.

Najmodernija i najveća Rođendaonica u gradu

Ukoliko želite da Vašem mališanu predite proslavu rođendana iz snova, rođendaonica Playroom nudi Vam mogućnost kompletne organizacije slavlja najsrećnijeg dana u životu Vašeg mališana. Naš stručni tim će Vam obezbediti sve što je potrebno za savršenu zabavu.

Za zabavu slavljenika i njegovih drugara zaduženi su naši profesionalni animatori koji svoj program prilagođavaju uzrastu mališana i njihovim interesovanjima. Uz svečanu atmosferu i naše vedre animatore, deca će uživati u svakom sekundu proslave.